5/5 i anmeldelser​✔

​Private & erhverv✔

Uforpligtende tilbud​✔

Facaderenovering lige efter dine drømme​

Trænger din facade til en renovering? Det kan være, at murstenene er blevet grimme og fugerne trænger til at blive skiftet. Uanset hvad står Baunly Murerforretning klar med professionel hjælp inden for facaderenovering.

​Jeg står til rådighed hos kunder i og omkring Esbjerg, Bramming og Ribe, men kommer også gerne uden for disse områder.

Der er flere forskellige grunde til, at det er en god idé at få foretaget en renovering af facade, hvis den trænger. Først og fremmest kan det være med til at øge husets værdi, idet facaden fremstår meget pænere. Derudover kan det være med til at mindske dit varmetab og derved give en besparelse på varmeregningen. Som murer kan jeg også tilbyde dig at bygge nyt badeværelse, bruger b.la. microcement, som har mange fordele. 

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en facaderenovering koster, da det afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på opgavens omfang, samt hvilken type opgave der er tale om. Dog kan du være sikker på, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger mig. 

Jeg er behjælpelig ved både store og små opgaver inden for facaderenovering. Nogle af mine primære arbejdsopgaver er:

  • pudsning af facade
  • vandskuring af hus
  • udskiftning af fuger
  • netpuds
  • udskiftning af sten.​


​Når du vælger mig, kan du forvente en personlig og tæt dialog. Jeg rådgiver altid kunden i forhold til den bedste løsning efter de pågældende ønsker og behov.

Kontakt mig for flere oplysninger

Har du spørgsmål eller skal jeg hjælpe dig med facaderenovering, så kontakt mig med det samme. Jeg står altid klar med professionel hjælp og solide løsninger. Du kan kontakte mig på telefon 27 85 42 75 eller på mail kontakt@baunlymurerforretning.dk, så vender jeg straks tilbage.

​​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Info

Sviegade 42

6740 Bramming

CVR:​ 37900737

Kontakt

SKRIV TIL OS​​

Du er velkommen til at skrive til os for spørgsmål omkring dit næste projekt eller nuværende projekt. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt