​5/5 i anmeldelser

food-and-restaurant

​​Private & erhverv

deal

​Uforpligtende tilbud​

offer

Microcement er et meget anvendeligt produkt​

Har du nogensinde hørt om microcement? Hvis ikke, så kan du med fordel læse mere om det fugefrie og vedligeholdelsesfrie produkt lige her. Jeg er en murer med stor erfaring inden for microcement, hvilket gør mig kompetent til at arbejde med materialet på mange forskellige måder. Jeg servicerer primært kunder i og omkring Esbjerg, Bramming og Ribe.

Microcement meget anvendeligt, idet det kan bruges på nærmest alle overflader - både møbler, trægulve og badeværelse. Det er nemt at rengøre, hvilket gør det fordelagtigt at anvende mange steder i hjemmet. Materialet kan derudover bruges både inden- og udendørs, hvor dets robusthed gør det muligt at stå imod selv danske vejrforhold.

Hvad koster microcement?

Jeg anvender leverandørerne Cementart og Topciment, hvilket er din sikkerhed for, at materialerne er af høj kvalitet. Microcement har en pris på 700-1.500 kr. pr. kvadratmeter afhængig af hvordan materialet skal anvendes. Jeg sammensætter dog gerne et godt tilbud til dig uanset hvordan du ønsker at anvende microcement.​

Når jeg anvender microcement afsluttes det med en polyuretanlak, som lukker for microcementen og flader lækkert og glat. Du kan altså forvente helt glatte overflader uden fuger, uanset hvor du anvender microcement. Dette er blandt andet med til at gøre materialet populært at anvende som belægning på gulv, vægge eller som bordplader. Vores murer kan også hjælpe dig med murerarbejde f.eks. nyt badeværelse, men vi tilbyder også facaderenovering

Kontakt mig for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om microcement, og hvordan du kan anvende det i hjemmet, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig for flere oplysninger.

Jeg kan kontaktes på telefon 27 85 42 75 eller på mail kontakt@baunlymurerforretning.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

​​

​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Info

​Sviegade 42

6740 Bramming

CVR:​ 37900737

Kontakt​

​Mød os på Facebook