5/5 i anmeldelser​✔

​Private & erhverv✔

Uforpligtende tilbud​✔

Nyt badeværelse udført på professionel vis

Går du og drømmer om at få lavet et nyt badeværelse? Så kommer jeg gerne og hjælper. Jeg er en professionel murer, som altid står klar til at varetage enhver opgave b.la. at bygge nyt badeværelse. Jeg holder til i Bramming, men kører også gerne ud til områderne omkring Esbjerg og Ribe.

Jeg har stor erfaring med renovering af nye badeværelser. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte mig for hjælp. Jeg kan klare både store og små projekter og jeg står også gerne for hele hovedentreprisen. Her har jeg faste samarbejdspartnere inden for eksempelvis VVS, som gør det muligt for mig at lave en komplet badeværelsesrenovering.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Den eksakte pris på et nyt badeværelse afhænger af flere forskellige parametre, herunder opgavens omfang, samt hvilke materialer du ønsker. Her tilbyder jeg alle fliser, micocement, epoxyfuger og meget mere. Dog kan du være sikker på altid at få en god pris, når du vælger mig.​

Uanset hvad står jeg altid klar til at løse opgaven. Jeg hjælper dig gerne med rådgivning og inspiration, så du kan få et nyt badeværelse, som matcher alle dine drømme og behov. Jeg hjælper også gerne med at hive fliser fra dit gamle badeværelse ned inden. Jeg tilbyder også facaderenovering hvor jeg b.la. bruger microcement, som har mange fordele. 

Ring for et godt tilbud

Har du spørgsmål eller skal jeg hjælpe dig med et nyt badeværelse, så kontakt mig endelig. Jeg kan altid tilbyde en billig men holdbar løsning lige efter dine behov.

Du kan kontakte mig på telefon 27 85 42 75, eller du kan skrive en mail til kontakt@baunlymurerforretning.dk, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

​​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Info

Sviegade 42

6740 Bramming

CVR:​ 37900737

Kontakt

SKRIV TIL OS​​

Du er velkommen til at skrive til os for spørgsmål omkring dit næste projekt eller nuværende projekt. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt